BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 11 March 2011

KenaL ape itU 'life'~.......


ehem3...
b4 abes spm ag mmbe2 da keco2 sal amek lesen lah +blOg lah...hape lah..haha
.mcm3 pike nk wt after spm kn,,
ade gak berangan nk keje,,huhu..tp keje aku skg ny memadailah sbgai 'pnanam aggur' kt umah..ngEhehe~,,keco amek lesen je,,tu pon xciap2..mse amek lesen,,aku try brgaul ngn mcm3 jenis mnusie..yg mcm3 jgak ragamnye..'life2'~..rase diri ny da smaken dewase pulak bile da blajar hdup sndiri...g bndo sndiri,,g jb sndiri..hmm,,perhatikn keadaan skeliling...now,,sdikit sbanyak aku da phm ape itu 'life'..aku rase aku blum ckop kuat ag tuk brhdpn dgn cbaran mse hdpn..hmm,,moge ALLAH beri kkuatan kpd kite sume..hehe...psl blOg pulak ,,,da 3 month after spm bru brksemptan nk buat..hehe...
now,,waA....mcm xcye plak da msOk ke dunie bLogging dlm dmm2 blOg skg nyh...haha,,berkat dorongn n support dpd kgkwn,,huU~ahernye siap gak...moge ia mmberI mnfaat pd kte ye..
mekaseyh kwn...
sO,,say hyee 2 myself..^_^

0 comments: